Ce vei fi tu pentru mine…

            Tu,  intr-o zi,  ai sa ma cunosti,  apoi,  usor,  incet si inocent ai sa ma iubesti,   iar eu…iar eu am sa te protejez de fiecare vant si-am sa te apar de fiecare furtuna,  si-am sa plang incet cu tine, si-am sa te-nvat sa zbori cu mine,  iar tu… iar tu vei fi cel care-mi vei spune sa inchid ochii si sa am incredere atunci cand ma vei duce la inaltimile visate de mine inca de cand eu nu te cunosteam,pe cand tu erai taina mea frumoasa.

             Stiam doar ca zambetul tau ma va infrumuseta,ma va incuraja. Stiam doar ca umarul tau va fi cald pentru mine si ca ochii tai vor fi luminosi.          Si poate ca…tu nu stiai nimic despre ce am sa devin eu datorita tie dar in adancul tau imi cunosteai existenta menita tie.  

               Stiu ca noi doi vom fi diferiti. N-o sa vrem sa demonstram nimic,dar tocmai asta va demonstra multe.  Noi, ne vom spune multumesc in fiecare seara si indiferent de cum va fi vremea de afara, noi, vom fi calzi.  Si chiar daca va ploua nu ne vom teme caci e atat de frumos, unic si nedezvaluit ceea ce am gasit impreuna incat ne vom gasi putere. Noi, vom privi deschis, frumos si sincer si daca nu vom intelege vreodata ce se petrece in jurul nostru vom cauta sa intelegem doar frumosul.  Seara, noi ne vom retrage iar in inimile noastre si vom adormi fara zbucium in suflet.  Noi, vom alunga si vom ignora praful din privirea celor ce nu cunosc mai mult decat o umbra intr-o mare de lumina.

              Iar eu iti voi canta cand tu vei suspina si tu vei lasa linistea sa treaca peste nelinistile ce ma apasa,apoi o vei intrerupe soptind: „ Va fi bine!„ si eu te voi crede. Si cand va fi mai straniu ne vom vorbi din priviri si ne vom sincroniza asa incat sa ramanem doar noi.

              Si cand va fi doar soare vom alerga si vom ferici lumea cu entuziasmul nostru, vom rade la stele si vom prinde un curcubeu de culori vesele.  Vor fi zile pentru noi,caci vor fi ale noastre.  Asa va fi cand tu o sa apari.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s